Leandra's Access Nexus - I Touch Myself

Håller på att leta

Jag håller på att kolla upp något bra ställe att gå på en ansiktsbehandling, det finns så många ställen och det är inte alltid så lätt att veta vilken man ska välja. Jag vill ju gå någonstans där man vkännersig välkommen och att man blir lite ompysslad, inte bara att man kommer dit och det är helt sterilt och man får sin behandling och sne är det klart. Utan att man kanske får en kopp te eller något och det är lite skön musik och att dom tar sig tid med en och så vidare.
Det är så mysigt och dieter det som är så härligt om man kan få den där helhetskänslan som gör att det verkligen känns värt det.

Är det bra så kommer man tillbaka

Ja för så är det ju, trivs man och få man en bra upplevelse så vill man ju ha det igen och så vill man ju gärna komma dit och få njuta en gång till och en gång till. Så det gäller att det blir bra från början för då vill man dit igen och ha det skönt.
Sen så finns det ju så många bra ställen och det passar ju olika bra för olika personer så det gäller att hitta sitt ställe som man känner att man mår bra av och får den där njutningen som man verkligen vill åt och mår bra av. Och det går ju att hitta det gäller att ta sig lite tid och kolla bara och se vilken behandling man vill ha om det är med dermapen eller en svettbehandling eller en klassisk behandling. Ja man får kolla och se vad det är man vill ha och mår bra av så brukar det bli bra och man vill komma igen. 
Så det är min jakt nu att hitta mitt ställe som jag kan återkomma till.